Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32842
Title: Розрахунок швидкості течії сухих конфітюрів під час транспортування
Authors: Бондаренко, П. І.
Екзархов, Б. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Ляшенко, Б. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондаренко П. І., Екзархов Б. І. Розрахунок швидкості течії сухих конфітюрів під час транспортування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Маяк В. І., Маяк О. А., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 317.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32842
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_317.pdf168.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.