Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32842
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМаяк, В. І.-
dc.contributor.advisorМаяк, О. А.-
dc.contributor.advisorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorБондаренко, П. І.-
dc.contributor.authorЕкзархов, Б. І.-
dc.date.accessioned2023-05-24T06:54:41Z-
dc.date.available2023-05-24T06:54:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБондаренко П. І., Екзархов Б. І. Розрахунок швидкості течії сухих конфітюрів під час транспортування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Маяк В. І., Маяк О. А., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 317.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32842-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозрахунок швидкості течії сухих конфітюрів під час транспортуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_317.pdf168.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.