Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32839
Назва: Дослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини
Автори: Авдєєв, С. С.
Михайлов, А. В.
Панчева, А. О.
Ліпісвіцька, І. А.
Науковий керівник : Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Михайлова, С. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Авдєєв С. С., Михайлов А. В., Панчева А. О., Ліпісвіцька І. А. Дослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 314.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32839
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_314.pdf121.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.