Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32839
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.advisorШевченко, А. О.-
dc.contributor.advisorМихайлова, С. В.-
dc.contributor.authorАвдєєв, С. С.-
dc.contributor.authorМихайлов, А. В.-
dc.contributor.authorПанчева, А. О.-
dc.contributor.authorЛіпісвіцька, І. А.-
dc.date.accessioned2023-05-24T06:47:38Z-
dc.date.available2023-05-24T06:47:38Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАвдєєв С. С., Михайлов А. В., Панчева А. О., Ліпісвіцька І. А. Дослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 314.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32839-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_314.pdf121.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.