Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32839
Название: | Дослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини |
Авторы: | Авдєєв, С. С. Михайлов, А. В. Панчева, А. О. Ліпісвіцька, І. А. |
Научный руководитель: | Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. Михайлова, С. В. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Авдєєв С. С., Михайлов А. В., Панчева А. О., Ліпісвіцька І. А. Дослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 314. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32839 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_314.pdf | 121.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.