Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32839
Title: | Дослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини |
Authors: | Авдєєв, С. С. Михайлов, А. В. Панчева, А. О. Ліпісвіцька, І. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. Михайлова, С. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Авдєєв С. С., Михайлов А. В., Панчева А. О., Ліпісвіцька І. А. Дослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 314. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32839 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_314.pdf | 121.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.