Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32707
Назва: | Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них |
Автори: | Борисенко, Т. О. |
Науковий керівник : | Погарська, В. В. Берестова, А. А. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Борисенко Т. О. Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Берестова А. А Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 128. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32707 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_128-128.pdf | 135.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.