Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.advisorБерестова, А. А.-
dc.contributor.authorБорисенко, Т. О.-
dc.date.accessioned2023-05-22T16:04:17Z-
dc.date.available2023-05-22T16:04:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБорисенко Т. О. Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Берестова А. А Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32707-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з нихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_128-128.pdf135.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.