Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32707
Название: Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них
Авторы: Борисенко, Т. О.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Берестова, А. А.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Борисенко Т. О. Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Берестова А. А Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 128.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32707
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_128-128.pdf135.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.