Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32658
Назва: Вивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina.
Автори: Сніжко, А. А.
Давиденко, Г. О.
Науковий керівник : Цихановська, І. В.
Цибань, Л. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сніжко А. А., Давиденко Г. О. Вивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Цихановська І. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.126.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32658
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_126-126.pdf128.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.