Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32658
Title: | Вивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina. |
Authors: | Сніжко, А. А. Давиденко, Г. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Цихановська, І. В. Цибань, Л. С. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Сніжко А. А., Давиденко Г. О. Вивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Цихановська І. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.126. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32658 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_126-126.pdf | 128.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.