Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32658
Title: Вивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina.
Authors: Сніжко, А. А.
Давиденко, Г. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Цихановська, І. В.
Цибань, Л. С.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Сніжко А. А., Давиденко Г. О. Вивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Цихановська І. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.126.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32658
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_126-126.pdf128.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.