Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32658
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЦихановська, І. В.-
dc.contributor.advisorЦибань, Л. С.-
dc.contributor.authorСніжко, А. А.-
dc.contributor.authorДавиденко, Г. О.-
dc.date.accessioned2023-05-21T18:41:31Z-
dc.date.available2023-05-21T18:41:31Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСніжко А. А., Давиденко Г. О. Вивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Цихановська І. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.126.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32658-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_126-126.pdf128.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.