Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32485
Назва: Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агару
Автори: Вакшуль, З. В.
Добровольська, О. В.
Євлаш, В. В.
Дата публікації: 22-тра-2014
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Вакшуль З. В., Добровольська О. В., Євлаш В. В. Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агару. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 206-207
Серія/номер: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32485
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_1-206-207.pdf180.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.