Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32485
Название: Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агару
Авторы: Вакшуль, З. В.
Добровольська, О. В.
Євлаш, В. В.
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Вакшуль З. В., Добровольська О. В., Євлаш В. В. Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агару. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 206-207
Серия/номер: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32485
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-206-207.pdf180.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.