Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32485
Title: | Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агару |
Authors: | Вакшуль, З. В. Добровольська, О. В. Євлаш, В. В. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Вакшуль З. В., Добровольська О. В., Євлаш В. В. Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агару. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 206-207 |
Series/Report no.: | Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32485 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-206-207.pdf | 180.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.