Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32291
Назва: Використання рослинного екстракту в технології білкового крему
Автори: Оберемок, О. І.
Науковий керівник : Бондар, Н. П.
Корецька, І. Л.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Оберемок О. І. Використання рослинного екстракту в технології білкового крему. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Бондар Н. П., Корецька І. Л. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 135.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32291
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_135.pdf127.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.