Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32291
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБондар, Н. П.-
dc.contributor.advisorКорецька, І. Л.-
dc.contributor.authorОберемок, О. І.-
dc.date.accessioned2023-05-17T05:57:13Z-
dc.date.available2023-05-17T05:57:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОберемок О. І. Використання рослинного екстракту в технології білкового крему. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Бондар Н. П., Корецька І. Л. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 135.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32291-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання рослинного екстракту в технології білкового кремуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_135.pdf127.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.