Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32291
Название: Використання рослинного екстракту в технології білкового крему
Авторы: Оберемок, О. І.
Научный руководитель: Бондар, Н. П.
Корецька, І. Л.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Оберемок О. І. Використання рослинного екстракту в технології білкового крему. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Бондар Н. П., Корецька І. Л. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 135.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32291
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_135.pdf127.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.