Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32127
Назва: Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоу
Автори: Яновська, І. С.
Аббасова, Е. Б.
Науковий керівник : Артамонова, М. В.
Пілюгіна, І. С.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Яновська І. С., Аббасова Е. Б. Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 103.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32127
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_103.pdf138.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.