Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32127
Title: Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоу
Authors: Яновська, І. С.
Аббасова, Е. Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Артамонова, М. В.
Пілюгіна, І. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Яновська І. С., Аббасова Е. Б. Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 103.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32127
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_103.pdf138.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.