Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32127
Название: Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоу
Авторы: Яновська, І. С.
Аббасова, Е. Б.
Научный руководитель: Артамонова, М. В.
Пілюгіна, І. С.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Яновська І. С., Аббасова Е. Б. Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 103.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32127
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_103.pdf138.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.