Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073
Назва: Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу
Автори: Лявинець, Г. М.
Науковий керівник : Арсеньєва, Л. Ю.
Нєміріч, О. В.
Гончарук, О. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лявинець Г. М., ГавришА. В. Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю., Нєміріч О. В., Гончарук О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.120.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_120-120.pdf128.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.