Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073
Название: Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу
Авторы: Лявинець, Г. М.
Научный руководитель: Арсеньєва, Л. Ю.
Нєміріч, О. В.
Гончарук, О. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лявинець Г. М., ГавришА. В. Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю., Нєміріч О. В., Гончарук О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.120.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_120-120.pdf128.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.