Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрсеньєва, Л. Ю.-
dc.contributor.advisorНєміріч, О. В.-
dc.contributor.advisorГончарук, О. В.-
dc.contributor.authorЛявинець, Г. М.-
dc.date.accessioned2023-05-14T10:12:15Z-
dc.date.available2023-05-14T10:12:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛявинець Г. М., ГавришА. В. Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю., Нєміріч О. В., Гончарук О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleРеологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_120-120.pdf128.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.