Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063
Назва: | Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування |
Автори: | Андрєєва, Є. І. Язенкова, В. Є. |
Науковий керівник : | Дуденко, Н. В. Цихановська, І. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Андрєєва Є. І. Язенкова В. Є. Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дуденко Н. В. Цихановська І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.110. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_110-110.pdf | 162.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.