Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.advisorЦихановська, І. В.-
dc.contributor.authorАндрєєва, Є. І.-
dc.contributor.authorЯзенкова, В. Є.-
dc.date.accessioned2023-05-13T15:14:43Z-
dc.date.available2023-05-13T15:14:43Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАндрєєва Є. І. Язенкова В. Є. Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дуденко Н. В. Цихановська І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.110.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_110-110.pdf162.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.