Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063
Название: Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування
Авторы: Андрєєва, Є. І.
Язенкова, В. Є.
Научный руководитель: Дуденко, Н. В.
Цихановська, І. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Андрєєва Є. І. Язенкова В. Є. Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дуденко Н. В. Цихановська І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.110.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_110-110.pdf162.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.