Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010 : [168]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Випуск 1 (11)
[81]
Випуск 2 (12)
[87]
Перегляд
Автор
9
Пивоваров, П. П.
9
Потапов, В. О.
7
Михайлов, В. М.
6
Черевко, О. І.
5
Головко, М. П.
5
Дьяков, О. Г.
5
Колесник, Т. Л.
5
Погожих, М. І.
5
Постнов, Г. М.
4
Гринченко, О. О.
.
далі >
Тема
10
якість
6
рослинна сировина
5
заморожування
4
еламін
4
зберігання
3
analysis
3
анализ
3
аналіз
3
кондитерські вироби
3
кулінарна продукція
.
далі >
за датою випуску
168
2010
Has File(s)
168
true