Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2010 : [168] Community home page

Browse

Collections in this community

Випуск 1 (11) [81]

Випуск 2 (12) [87]

Discover

Author
  • 4 Касілова, Л. О.
  • 4 Колеснікова, М. Б.
  • 4 Крайнюк, Л. М.
  • 4 Крутовий, Ж. А.
  • 4 Маяк, В. І.
  • 4 Перцевой, Ф. В.
  • 4 Пивоваров, Є. П.
  • 3 Білецька, Я. О.
  • 3 Даниленко, Л. В.
  • 3 Дюкарева, Г. І.
  • . < previous next >
Subject
  • 10 якість
  • 6 рослинна сировина
  • 5 заморожування
  • 4 еламін
  • 4 зберігання
  • 3 analysis
  • 3 анализ
  • 3 аналіз
  • 3 кондитерські вироби
  • 3 кулінарна продукція
  • . next >
Date issued
  • 168 2010
Has File(s)
  • 168 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback