Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31989
Назва: Підвищення якості та харчової цінності панкейків
Автори: Богдзевич, К. В.
Тарасова, В. Л.
Науковий керівник : Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Богдзевич К. В., Тарасова В. Л. Підвищення якості та харчової цінності панкейків. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 60.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31989
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_60.pdf140.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.