Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31989
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.advisorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorБогдзевич, К. В.-
dc.contributor.authorТарасова, В. Л.-
dc.date.accessioned2023-05-12T05:48:28Z-
dc.date.available2023-05-12T05:48:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБогдзевич К. В., Тарасова В. Л. Підвищення якості та харчової цінності панкейків. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 60.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31989-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення якості та харчової цінності панкейківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_60.pdf140.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.