Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31989
Название: Підвищення якості та харчової цінності панкейків
Авторы: Богдзевич, К. В.
Тарасова, В. Л.
Научный руководитель: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Богдзевич К. В., Тарасова В. Л. Підвищення якості та харчової цінності панкейків. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 60.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31989
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_60.pdf140.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.