Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31989
Title: Підвищення якості та харчової цінності панкейків
Authors: Богдзевич, К. В.
Тарасова, В. Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Богдзевич К. В., Тарасова В. Л. Підвищення якості та харчової цінності панкейків. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 60.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31989
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_60.pdf140.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.