Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907
Название: Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану
Авторы: Резніченко, А. В.
Амансеїдов, А. Х.
Научный руководитель: Перцевой, Ф. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Резніченко А. В., Амансеїдов А. Х. Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 43.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_43.pdf137.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.