Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907
Title: | Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану |
Authors: | Резніченко, А. В. Амансеїдов, А. Х. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Перцевой, Ф. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Резніченко А. В., Амансеїдов А. Х. Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 43. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_43.pdf | 137.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.