Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorРезніченко, А. В.-
dc.contributor.authorАмансеїдов, А. Х.-
dc.date.accessioned2023-05-11T07:46:40Z-
dc.date.available2023-05-11T07:46:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРезніченко А. В., Амансеїдов А. Х. Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_43.pdf137.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.