Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Резніченко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Амансеїдов, А. Х. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-11T07:46:40Z | - |
dc.date.available | 2023-05-11T07:46:40Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Резніченко А. В., Амансеїдов А. Х. Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_43.pdf | 137.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.