Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31900
Назва: Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікації
Автори: Орлова, О. В.
Науковий керівник : Колесникова, М. Б.
Андрєєва, С. С.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Орлова О. В. Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікації. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 37.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31900
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_37.pdf168.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.