Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31900
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолесникова, М. Б.-
dc.contributor.advisorАндрєєва, С. С.-
dc.contributor.authorОрлова, О. В.-
dc.date.accessioned2023-05-11T07:34:32Z-
dc.date.available2023-05-11T07:34:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОрлова О. В. Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікації. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 37.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31900-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_37.pdf168.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.