Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31900
Title: | Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікації |
Authors: | Орлова, О. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Колесникова, М. Б. Андрєєва, С. С. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Орлова О. В. Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікації. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 37. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31900 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_37.pdf | 168.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.