Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31883
Назва: Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення
Автори: Курпілянська, К. В.
Антонюк, М. М.
Науковий керівник : Арсеньєва, Л. Ю.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Курпілянська К. В., Антонюк М. М. Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 27.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31883
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_27.pdf137.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.