Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31883
Название: | Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення |
Авторы: | Курпілянська, К. В. Антонюк, М. М. |
Научный руководитель: | Арсеньєва, Л. Ю. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Курпілянська К. В., Антонюк М. М. Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 27. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31883 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_27.pdf | 137.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.