Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31883
Название: Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення
Авторы: Курпілянська, К. В.
Антонюк, М. М.
Научный руководитель: Арсеньєва, Л. Ю.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Курпілянська К. В., Антонюк М. М. Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 27.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31883
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_27.pdf137.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.