Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31883
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрсеньєва, Л. Ю.-
dc.contributor.authorКурпілянська, К. В.-
dc.contributor.authorАнтонюк, М. М.-
dc.date.accessioned2023-05-11T06:35:53Z-
dc.date.available2023-05-11T06:35:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКурпілянська К. В., Антонюк М. М. Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 27.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31883-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_27.pdf137.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.