Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31865
Назва: Інноваційні технології заморожених десертів на основі рослинної сировини
Автори: Галкіна, Д. Г.
Науковий керівник : Ткаченко, Л. В.
Вітряк, О. П.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Галкіна Д. Г. Інноваційні технології заморожених десертів на основі рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Ткаченко Л. В., Вітряк О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 9.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31865
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_9.pdf138.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.