Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТкаченко, Л. В.-
dc.contributor.advisorВітряк, О. П.-
dc.contributor.authorГалкіна, Д. Г.-
dc.date.accessioned2023-05-11T05:32:19Z-
dc.date.available2023-05-11T05:32:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГалкіна Д. Г. Інноваційні технології заморожених десертів на основі рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Ткаченко Л. В., Вітряк О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 9.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31865-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні технології заморожених десертів на основі рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_9.pdf138.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.