Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31865
Title: Інноваційні технології заморожених десертів на основі рослинної сировини
Authors: Галкіна, Д. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Ткаченко, Л. В.
Вітряк, О. П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Галкіна Д. Г. Інноваційні технології заморожених десертів на основі рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Ткаченко Л. В., Вітряк О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 9.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31865
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_9.pdf138.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.