05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : [12] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
2019Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
2019Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГавриш, Тетяна Володимирівна; Галясний, Іван Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технологій переробних і харчових виробництв
2019Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
2020Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівДробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівОлійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Розробка технології хліба полб’яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчовихОлійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШаніна, Ольга Миколаївна; Лобачова, Надія Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12