Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 12 из 12
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Гревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
2019 | Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
2019 | Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Гавриш, Тетяна Володимирівна; Галясний, Іван Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технологій переробних і харчових виробництв |
2019 | Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
2020 | Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
2018 | Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Олійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Розробка технології хліба полб’яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових | Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Гревцева, Наталія Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2015 | Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачова, Надія Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 12 из 12