Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31009
Назва: Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками
Інші назви: Улучшение качества изделий из дриждживого теста улучшая добавками
Improving the quality of products made of dough improving additives drizhdzhivoho
Автори: Шаніна, О. М.
Гавриш, Т. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шаніна О. М. , Гавриш Т. В. Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 250-255
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): В даній роботі розглянуто питання доцільності використання органічних кислот та їх натрієвих солей сумісно з гліцерином для поліпшення хлібопекарних властивостей пшеничного борошна зі слабкою клейковиною
В данной работе рассмотрен вопрос целесообразности использования органических кислот и их натриевых солей совместно с глицерином для улучшения хлебопекарных свойств пшеничной муки со слабой клейковиной
In this paper we considered the feasibility of using organic acids and their sodium salts together with glycerol to improve the properties of bakery flour with low gluten
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31009
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_38.pdf318.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.