Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31009
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-04-27T11:11:30Z-
dc.date.available2023-04-27T11:11:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationШаніна О. М. , Гавриш Т. В. Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 250-255uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31009-
dc.description.abstractВ даній роботі розглянуто питання доцільності використання органічних кислот та їх натрієвих солей сумісно з гліцерином для поліпшення хлібопекарних властивостей пшеничного борошна зі слабкою клейковиноюuk_UA
dc.description.abstractВ данной работе рассмотрен вопрос целесообразности использования органических кислот и их натриевых солей совместно с глицерином для улучшения хлебопекарных свойств пшеничной муки со слабой клейковинойuk_UA
dc.description.abstractIn this paper we considered the feasibility of using organic acids and their sodium salts together with glycerol to improve the properties of bakery flour with low glutenuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleПоліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавкамиuk_UA
dc.title.alternativeУлучшение качества изделий из дриждживого теста улучшая добавкамиuk_UA
dc.title.alternativeImproving the quality of products made of dough improving additives drizhdzhivohouk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_38.pdf318.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.