Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31009
Название: Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками
Другие названия: Улучшение качества изделий из дриждживого теста улучшая добавками
Improving the quality of products made of dough improving additives drizhdzhivoho
Авторы: Шаніна, О. М.
Гавриш, Т. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Шаніна О. М. , Гавриш Т. В. Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 250-255
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Краткий осмотр (реферат): В даній роботі розглянуто питання доцільності використання органічних кислот та їх натрієвих солей сумісно з гліцерином для поліпшення хлібопекарних властивостей пшеничного борошна зі слабкою клейковиною
В данной работе рассмотрен вопрос целесообразности использования органических кислот и их натриевых солей совместно с глицерином для улучшения хлебопекарных свойств пшеничной муки со слабой клейковиной
In this paper we considered the feasibility of using organic acids and their sodium salts together with glycerol to improve the properties of bakery flour with low gluten
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31009
Располагается в коллекциях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VISNUK_№152_2014_38.pdf318.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.